سه شنبه ۲۸ فروردین ۰۳

كومبوجا از چاي سياه همراه با قند و باكتري‌هاي زنده درست مي‌شود

۲ بازديد

يك منبع عالي ديگر از پروبيوتيك‌ها، نوشيدني به نام كومبوجا است. كومبوجا كه بيش از ۲۰۰۰ سال سابقه‌‌ي مصرف دارد، عناصر مفيد و سالمي دارد كه هر وعده از آن، حاوي پروبيوتيك‌ها، ويتامين‌هاي B، آنزيم‌ها و اسيدهاي ارگانيك است. كومبوجا از چاي سياه همراه با قند و باكتري‌هاي زنده درست مي‌شود و گازدار است، طعم ترش و شيرين دارد با ته مزه‌اي از سركه. گاهي ممكن است باكتري‌هاي كوچكي را معلق روي سطح اين نوشيدني ببينيد، اما جاي نگراني وجود ندارد و مي‌توانيد با خيال راحت كومبوجاي‌تان را بنوشيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.