جمعه ۳۱ فروردین ۹۷ ۰۴:۴۵ ۸ بازديد
بيشتر توت فرنگيهاي بظاهر سالم و تازهاي كه كنار جاده به فروش ميرسند آلودگي شيميايي بيشتري دارند. به دليل اين كه توت فرنگي بسرعت و چند ساعت پس از چيدن كپك ميزند برخي عرضهكنندگان غيرمتعهد بهواسطه افزودن قارچكشها، چند روزي قابليت نگهداري آن را افزايش ميدهند. اين موضوع در مورد توت فرنگيهايي كه به صورت جعبهاي كنار جادهها به فروش ميرسد بيشتر صدق ميكند. قارچكشها و برخي از انواع سموم دفع آفات باعث ايجاد مسموميتهاي مزمن گوارشي و عصبي ميشود و چون از طريق بافت ظريف توت فرنگي به داخل ميوه نفوذ ميكند بر اثر آبشويي يا به كار بردن تركيبات ضد عفونيكننده از ميوه حذف نميشود.